Bereiding
- Maak de prei schoon en snijd in smalle ringen.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
- Bak de prei en de knoflook in de hete olie in 8 minuten gaar en breng op smaak met peper.
-
Kook de pasta in volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Roer de garnalen en de room door de prei en breng dit aan de kook tot de garnalen gaar zijn.
-
Laat de penne uitlekken en schep de saus erdoor. Warm goed door.
- Was de citroen, rasp wat citroenschil en pers het sap uit.
- Was de dille en hak fijn.
- Breng de pasta op smaak met de dille, wat citroensap en wat citroenschil.
Variaties
Vervang de penne door je favoriete volkoren pasta. In plaats van verse dille kun je ook bieslook of peterselie of gedroogde dille gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.