Bereiding
- Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Kook de doperwtjes net gaar.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Snijd de olijven klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Was de basilicum.
-
Snijd de tofu in reepjes of blokjes.
-
Verwarm de olie in een wok of grote braadpan en bak hierin de tofu en de uienringetjes bruin.
-
Bak de champignons kort mee.
-
Voeg de olijven, de doperwten en de tomatenblokjes toe en breng dit aan de kook.
-
Schep de uitgelekte pasta erdoor en warm het geheel goed door.
-
Maak op smaak met basilicum.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar. Eet de tofu bijvoorbeeld op brood met paddenstoelen en een sjalotje.