Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de courgettes in halve plakken, de ui en knoflook in snippers en de bosui in ringen.
-
Fruit de ui en de helft van de knoflook in de olie glazig.
-
Voeg de tomatenblokjes en wat oregano toe en laat de saus 10 minuten zacht pruttelen.
-
Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de margarine en stoof hierin de courgettes en de rest van de knoflook in 5 minuten gaar.
-
Verdeel de visfilet in stukjes en bestrooi ze met wat peper.
-
Roer de bosui, de stukjes vis en de zeevruchten door de tomatensaus en laat dit een paar minuten tegen de kook aan gaar worden.
-
Was de basilicum en snijd klein.
-
Laat de pasta uitlekken, schep de saus erdoor en strooi er de basilicum over. Serveer de courgettes erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.