Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de courgettes in halve plakken, de ui en knoflook in snippers en de bosui in ringen.
-
Fruit de ui en de helft van de knoflook in de olie glazig.
-
Voeg de tomatenblokjes en wat oregano toe en laat de saus 10 minuten zacht pruttelen.
-
Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de margarine en stoof hierin de courgettes en de rest van de knoflook in 5 minuten gaar.
-
Verdeel de visfilet in stukjes en bestrooi ze met wat peper.
-
Roer de bosui, de stukjes vis en de zeevruchten door de tomatensaus en laat dit een paar minuten tegen de kook aan gaar worden.
-
Was de basilicum en snijd klein.
-
Laat de pasta uitlekken, schep de saus erdoor en strooi er de basilicum over. Serveer de courgettes erbij.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomatenblokjes afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest bijvoorbeeld in een saus voor gevulde aardappelen.