Bereiding
- Meng het meel, ⅓ van het ei en de helft van de melk tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk toe en meng goed.
-
Verhit een beetje olie in de pan en schep steeds 1 opscheplepel beslag in de pan en draai om te verdelen.
-
Bak de pannenkoek aan elke kant 2-3 minuten.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Was de spinazie en laat uitlekken.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Verwarm olie in een wok of braadpan en bak hierin de ui en de knoflook zacht.
-
Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
-
Bak de champignons mee. Breng op smaak met peper en chilipoeder.
-
Klop de rest van de eieren los met wat chilipoeder.
-
Meng dit samen met de verkruimelde geitenkaas door de groente en laat het ei stollen.
-
Vul de pannenkoeken met het groentemengsel en rol op.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.