Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Wrijf de vis in met wat citroensap en strooi er peper over.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten in 8 minuten bruin en gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Pers het teentje knoflook boven de olie uit.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk en de knoflookolie een puree en meng er de helft van de basilicum door.
-
Bestrijk de vis met de tapenade en strooi de rest van de basilicum erover. Geef de aardappelpuree en de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.