Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Wrijf de vis in met wat citroensap en strooi er peper over.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten in 8 minuten bruin en gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Pers het teentje knoflook boven de olie uit.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk en de knoflookolie een puree en meng er de helft van de basilicum door.
-
Bestrijk de vis met de tapenade en strooi de rest van de basilicum erover. Geef de aardappelpuree en de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tapenade:
Bewaar de tapenade nog maximaal 4 dagen in de koelkast. Gebruik een schone lepel om wat van de tapenade uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels.
Gebruik wat tapenade in deze lekkere Spaanse soep.