Bereiding
- Was de rozijnen in een zeef.
-
Maak de wortels schoon en rasp ze grof.
-
Maak van de geraspte wortel, wat citroensap en de helft van de rozijnen een salade en zet even weg.
-
Doe de couscous in een kom en meng er het komijnzaad en de rest van de rozijnen door.
-
Breng het water aan de kook en giet dit over de couscous. Roer de couscous door en laat het afgedekt 10 minuten wellen.
-
Wrijf de pangasiusfilets in met wat citroensap en bestrooi de vis met peper.
-
Strooi het sesamzaad op een bord en wentel de stukken vis er aan alle kanten in.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de vis voorzichtig in 6-8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Roer de couscous met een vork los en meng er de kruiden, wat geraspte citroenschil en de olijfolie door.
-
Geef de couscous en de wortelsalade bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.