Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon.
-
Was de kerstomaten en halveer ze.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de vis met peper en bestuif de filets met volkorenmeel.
-
Bak de vis in de hete margarine in 6-8 minuten lichtbruin en gaar.
-
Verwarm de tomatenblokjes met de gehalveerde tomaten, wat oregano en peper.
-
Was de basilicum en knip klein.
-
Leg de vis in de saus en strooi de basilicum erover. Serveer de aardappelen en de sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.