Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Pers de sinaasappels uit.
-
Wrijf de stukken vis in met wat limoensap, bestrooi met peper en was je handen.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten lichtbruin.
-
Bak de bosui kort mee.
-
Voeg het sinaasappelsap toe en stoof de vis in 5 minuten verder gaar.
-
Kook de broccoli in weinig water in enkele minuten gaar.
-
Roer de maïzena met wat water en limoensap tot een papje en bind hiermee het stoofvocht.
-
Was de koriander, snijd klein en strooi over de vis.
- Serveer de rijst en broccoli erbij.
Variaties
Vervang de pangasius door andere witvis, zoals koolvis of kabeljauw.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.