Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon. Snijd de stelen in stukjes en verdeel de rest in roosjes.
-
Pers de sinaasappels uit.
-
Wrijf de stukken vis in met wat limoensap en peper.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten bruin.
-
Bak de ringetjes bosui even mee.
-
Voeg het sinaasappelsap toe en stoof de vis in 5 minuten verder gaar.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Roer de maïzena met wat water en limoensap tot een papje en bind hiermee het stoofvocht.
-
Was de koriander, knip het klein en strooi het over de vis.
-
Geef de rijst en de broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.