Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
- Snijd de kipfilet in blokjes. Bestrooi de kip met
paprikapoeder.
- Fruit de ui en de knoflook zacht in de hete olie.
- Bak de blokjes kip mee.
- Voeg de rijst toe en meng er de kurkuma door.
- Voeg het water en het stukje bouillontablet toe en breng dit
aan de kook. Kook het geheel 10 minuten.
- Maak de paprika en de courgette schoon. Snijd de groente in
blokjes.
- Meng de paprika en de courgette door de rijst en kook het
geheel nog 5 minuten.
- Was de kerstomaten en halveer ze.
- Schep de halve tomaten en de garnalen door de rijst en warm
het geheel goed door.
- Breng de paella op smaak met peper en citroensap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.