Bereiding
- Breng 200 ml water aan de kook en los het stukje bouillontablet hier inop.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken of vieren.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. Fruit de ui en de knoflook zacht in de margarine.
-
Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee.
-
Neem een paar mooie stukjes uit de pan en houd ze achter voor garnering.
-
Voeg de helft van de bouillon toe en pureer dit in de keukenmachine of met de staafmixer fijn.
-
Doe de puree weer in de pan en roer er de rest van de bouillon door.
-
Breng de soep tegen de kook aan en maak hem op smaak met wat peper.
-
Schep de soep in 2 borden en garneer met een beetje zuivelspread, een stukje paddenstoel en klein geknipte bieslook.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.