Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
- Was de paddenstoelen en snijd klein.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringetjes.
- Laat de tofu goed uitlekken. Snijd in blokjes en bestrooi met wat peper.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu lichtbruin.
-
Voeg de bosuien en paddenstoelen toe en bak dit kort mee.
-
Schep de rijst erbij en laat het geheel warm worden.
-
Verdun de tomatenpuree met wat water en schep dit door de rijst.
- Breng het gerecht op smaak met peper en wat tijm. Serveer met de sperziebonen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.