Bereiding
- Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Pel de sjalot en snijd fijn.
-
Bak de champignons op hoog vuur in de margarine lichtbruin en neem ze uit de pan.
-
Bak in de achtergebleven margarine de sjalot zacht.
- Snijd de champignons klein en meng de sjalot erdoor. Laat het mengsel afkoelen.
- Was de dille en snijd fijn.
-
Rooster de boterhammen en snijd schuin door.
-
Roer de yoghurt en dille door het champignonmengsel en breng op smaak met peper.
- Serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.