Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in 15 minuten net niet gaar.
-
Warm de oven voor op 200 °C.
-
Pureer of prak de tomaten met het vocht tot een saus.
-
Neem de graatjes uit de sardines en verdeel ze in stukjes. Schep ze door de tomatensaus.
-
Maak het op smaak met peper en oregano.
-
Strooi de roerbakgroente in een ovenvaste schaal.
-
Snijd de aardappelen in plakken en schik ze op de groente.
-
Verdeel de tomatensaus erover.
-
Laat het gerecht in het midden van de hete oven in ca. 30 minuten gaar worden.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.