Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Warm de oven voor op 180 °C.
-
Maak de wortelen schoon en snijd ze in plakken.
-
Maak het sjalotje schoon en snijd het klein.
-
Fruit de sjalot in de margarine en voeg de wortel toe. Stoof de wortel 5 minuten mee.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met hete melk, de helft van de dille, peper en nootmuskaat een puree van.
-
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Schep de wortelen in een ovenvaste schaal en leg de vis erop.
-
Strooi de rest van de dille er over. Dek dit af met de aardappelpuree.
-
Laat het gerecht in de hete oven in ca. 40 minuten gaar worden en goudgeel kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.