Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Verwijder van het pepertje de pitjes en snijd het pepertje klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Was de limoen en snijd dunne reepjes van de schil.
-
Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de uienringetjes kort. Pers de knoflook er boven uit.
-
Voeg de klein gesneden peper en de garnalen toe en roerbak dit enkele minuten.
-
Bak de champignons kort mee.
-
Voeg de gare rijst toe. Meng alles goed door elkaar.
-
Warm het gerecht goed door en maak het op smaak met reepjes limoenschil en wat limoensap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.