Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Rooster de pijnboompitten en de cashewnoten in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze afkoelen. Hak de noten grof.
-
Was de courgette en snijd in blokjes.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd in reepjes.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Snijd de bieflap in reepjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de helft van de olie en roerbak hierin de groente in enkele minuten gaar. Pers het teentje knoflook er boven uit. Maak de groente op smaak met peper.
-
Bak de vleesreepjes in de rest van de olie in 3 minuten lichtbruin.
-
Schep de groente, het vlees en de noten door de gare rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.