Bereiding
- Boen het zand van de schorseneren. Snijd de onder- en bovenkant eraf.
- Schil de schorseneren met een dunschiller. Leg ze in een bak met water met een scheutje citroensap of azijn.
- Snijd in kleine stukken en doe terug in de bak met water.
- Maak de Chinese kool schoon en snijd in dunne repen.
- Pel de knoflook en snijd klein.
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en vang het kookvocht op.
- Doe per persoon 100 ml van het kookvocht in een kom en roer de bouillon en tahin erdoor.
- Spoel de witte bonen af in een vergiet en laat uitlekken.
- Verwarm de olie en bak hierin de schorseneren 10 minuten.
- Voeg de knoflook, Chinese kool, bonen, het komijn- en sesamzaad toe en roerbak nog 5 minuten.
- Serveer de noedels met de groente en giet de tahindressing over het gerecht.
Variaties
Gebruik in plaats van Chinese kool eens paksoi, witte kool of spitskool.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.