Bereiding
            
                - Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - 
Snijd de bieflap in dunne reepjes. 
 - 
Maak de groente en specerijen schoon. 
 - 
Snijd de paksoi in repen. Snijd de ui en de knoflook klein
 - 
Rasp het stukje gember fijn. 
 - 
Snijd de peper in smalle ringen. 
 - 
Hak de koriander klein.
 - 
Verwarm de helft van de olie en bak hierin het vlees in een paar minuten lichtbruin. Neem het vlees uit de pan. 
 - 
Voeg de rest van de olie toe en fruit hierin de ui, knoflook en gember zacht. 
 - 
Roerbak de paksoi en koriander kort mee. 
 - Roer de peper en noedels erdoor tot alles is verwarmd.
 - Breng op smaak met de vissaus  en schep het vlees erdoor. 
 - Garneer met koriander.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.