Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Snijd het stukje peper fijn.
-
Fruit de ui, de knoflook en de peper in de margarine glazig.
-
Was de linzen.
-
Doe de linzen met 400 ml water en het stukje bouillontablet bij de ui en breng dit aan de kook.
-
Kook de linzen in ca. 20 minuten bijna gaar.
-
Maak de prei en de wortel schoon. Snijd de prei in ringen. Halveer de wortel in de lengte en snijd de helften in plakken.
-
Doe de groente bij de linzen en kook de groente een paar minuten mee.
-
Voeg de mosselen toe en kook de soep nog enkele minuten.
-
Boen de limoen schoon en rasp wat van de schil. Pers de limoen uit.
-
Maak de soep op smaak met wat geraspte limoenschil en limoensap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.