Bereiding
- Maak de uien, de chilipepertjes en de knoflook schoon en snijd het klein.
-
Schil de gember en rasp het fijn.
-
Bak ui, de knoflook, de chilipeper en de gember 5 minuten in de olie.
-
Voeg de specerijen en de tomatenpuree toe en bak nog eens 5 minuten.
-
Was de linzen in een zeef.
-
Doe de tomaten met het vocht, 1500 ml water met de bouillontablet, de linzen en het kaneelstokje in de pan en laat 10 minuten koken.
-
Was de pompoen, verwijder draden en pitten. Snijd de pompoen in blokjes. Doe de pompoen erbij en kook 10 minuten.
-
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in stukjes. Doe de bloemkool erbij en kook 10 minuten.
-
Was de sperziebonen en breek ze een of twee keer. Doe de sperziebonen erbij en kook 10 minuten.
-
Was de koriander en snijd het klein.
-
Geef de koriander, het brood, wat yoghurt en partjes limoen bij de curry.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.