Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de wortel in halve plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Snijd het stukje peper klein.
-
Snijd de vis in blokjes, druppel er wat citroensap over en bestrooi ze met een beetje peper.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de ui, de wortel, de broccoli en de Mexicaanse groente enkele minuten.
-
Voeg de zalm toe en roerbak de vis 3 minuten mee.
-
Kook ondertussen de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Roer er de stukjes peper, de zwarte bonensaus en wat water door en laat het gerecht in nog ca. 3 minuten gaar worden.
-
Was de koriander en knip het klein.
-
Laat de noedels uitlekken en schep de noedels en de koriander door het vis-groentemengsel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.