Bereiding
- Rasp wat van de buitenkant van het stuk limoen.
-
Maak een marinade van de geraspte limoenschil, 1 eetlepel limoensap, de sojasaus en het gemberpoeder.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en schep de marinade erdoor. Laat dit een half uur afgedekt in de koelkast staan.
-
Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan.
-
Maak de groente schoon. Schaaf de kool fijn en snijd de paprika's in reepjes en de prei in ringen.
-
Snijd de rode peper in smalle reepjes.
-
Kook de mie in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin.
-
Voeg de groente en de peper toe en smoor het geheel in ca. 8 minuten gaar. Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Laat de mie uitlekken en schep dit door het kip-groentemengsel.
-
Maak het op smaak met de vissaus en limoensap. Strooi het sesamzaad erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.