Bereiding
- Was de groente en pel de ui. Snijd alles in stukjes.
-
Maak de peper schoon, verwijder eventueel de zaden en snijd in ringen.
-
Snijd de vis in blokjes, druppel er wat citroensap over en bestrooi met peper. Was je handen.
-
Verwarm de olie en roerbak hierin de ui, wortel, broccoli en paprika enkele minuten.
-
Voeg de zalm toe en roerbak de vis 3 minuten mee.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Roer de rode peper, zwarte bonensaus en wat water door de groente en laat het gerecht in 3-4 minuten gaar worden.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Laat de noedels uitlekken en schep door het vis-groentemengsel. Garneer met de koriander.
Variaties
Ook lekker met mais en doperwten erdoor.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.