Bereiding
- Maak de paprika, de peper, de ui en de knoflook schoon.
-
Verwijder van de peper de zaadjes.
-
Pureer in de keukenmachine of met een staafmixer de paprika, de peper, de ui, de knoflook, de komijn, de kruidnagel en de azijn tot een pasta.
-
Snijd het vlees in smalle reepjes.
-
Meng de kruidenpasta door het vlees en laat het afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes. Schil de dikke stelen en snijd de stelen in stukjes.
-
Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak hierin het vlees met de marinade in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten gaar.
-
Serveer de broccoli en de aardappelen bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.