Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de paprika’s in kleine blokjes en de uien in snippers. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes. Snijd de tomaten in stukken.
-
Fruit 1 ui in 1 eetlepel olie zacht. Voeg de tomatenblokjes en wat tijm toe en laat de saus 15 minuten zacht sudderen.
-
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Halveer de schijven citroen.
-
Snijd de ansjovisjes in stukjes.
-
Verwarm de rest van de olie in een hapjespan en laat hierin de stukjes ansjovis wegsmelten.
-
Bak de paprika en de rest van de ui zacht 5 minuten mee. Voeg wat tijm toe.
-
Bestrooi de kabeljauw met peper.
-
Leg de vis bij de paprika in de pan en voeg de stukken citroen toe. Stoof de vis in ca. 8 minuten gaar.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Schep de tomatensaus door de uitgelekte macaroni en geef de vis en de broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.