Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook klein en snijd de courgette in halve plakjes.
-
Bak de tartaar in 1 eetlepel margarine gaar en rul.
-
Fruit de knoflook mee.
-
Voeg de courgette toe en smoor de groente gaar. Maak het op smaak met peper.
-
Fruit de ui in de rest van de margarine glazig.
-
Bak de tomatenpuree kort mee. Verkruimel het pepertje er boven en voeg wat water toe. Laat de saus zacht pruttelen. Roer op het laatst de kerstomaatjes erdoor.
-
Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Giet de macaroni af en schep de tomatensaus erdoor.
-
Schep het courgettemengsel in een schaal en verdeel de macaroni erover.
Extra informatie
Allergie info:
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Kerstomaatjes:
Bewaar kerstomaatjes op een koele plek, maar niet in de koelkast. In de koelkast drogen de tomaatjes uit. Buiten de koelkast komen ze ook beter op smaak. Gebruik de overige kerstomaatjes in een heerlijke posteleinsalade met linzen.