Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Snijd de paprika’s in stukjes.
-
Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de margarine.
-
Voeg de paprika’s toe en laat dit een paar minuten zacht sudderen.
-
Voeg de doperwtjes toe en kook ze in een paar minuten gaar.
-
Roer er een paar lepels kookvocht van de macaroni door.
-
Hak de walnoten grof.
-
Giet de macaroni af en meng de macaroni door de paprikasaus.
-
Maak het op smaak met peper en wat oregano en strooi de walnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.