Bereiding
            
                - Maak de bloemkool schoon en snijd in stukjes.
 - 
Pel de ui en knoflook en snijd fijn. 
 - Hak de amandelen grof. 
 - 
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
 - 
Voeg 4 minuten voor het einde van de kooktijd de bloemkoolstukjes toe. 
 - Verwarm de oven voor op 200 °C.
 - 
Verwarm de olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
 - 
Voeg het meel toe en bak dit een paar minuten mee. 
 - 
Voeg de melk in delen toe en roer steeds goed om klontjes te voorkomen. 
 - 
Voeg de tijm, peper, nootmuskaat en het stukje bouillontablet toe en laat een paar minuten koken. 
 - 
Meng de bloemkool, pasta en de helft van de amandelen door de saus en verdeel het mengsel over een schaal. 
 - 
Verdeel de kaas en de rest van de amandelen over de pasta en laat het gerecht in 20 minuten goudgeel kleuren in de oven. 
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.