Bereiding
- Maak de ui en de prei schoon. Snijd de ui in snippers en de prei in ringen.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de prei zacht.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg het water toe en laat dit al roerend aan de kook komen. Voeg het stukje bouillontablet toe.
-
Roer de tomatenblokjes door de soep.
-
Verkruimel het chilipepertje erboven. Laat de soep 10 minuten zacht koken.
-
Snijd de vis in blokjes.
-
Spoel de witte bonen af.
-
Roer de vis en de witte bonen door de soep en laat de vis in ca. 5 minuten gaar worden.
-
Serveer er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.