Bereiding
- Spoel de kidneybonen in een zeef af.
-
Maak de ui en het pepertje schoon en snijd ze klein.
-
Fruit de ui in de olie glazig.
-
Pers er het teentje knoflook boven uit en bak het pepertje mee.
-
Bak royaal Mexicaanse kruiden en de roerbakgroente kort mee.
-
Giet er het water bij en roer de kidneybonen en het stukje bouillontablet erdoor.
-
Breng dit aan de kook. Kook de soep 5 minuten zacht.
-
Snijd de pitabroodjes horizontaal door. Snijd de helften in repen.
-
Verwarm een droge koekenpan en bak hierin de broodrepen knapperig.
-
Serveer de broodrepen bij de soep.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.