Bereiding
- Was de courgette en snijd in halve plakjes.
-
Bak de courgette met de kerrie in een soeppan in de hete olie.
- Was de citroen en rasp wat van de schil.
-
Voeg het water met het stukje bouillontablet, citroenrasp, de doperwten en tuinbonen toe en kook de groente gaar.
-
Spoel de bruine bonen in een vergiet af.
-
Roer de bonen door de soep en laat de soep nog een paar minuten koken.
-
Was de basilicum en snijd klein.
- Garneer de soep met basilicum en verkruimelde geitenkaas. Serveer met het stokbrood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Zachte geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast. Heerlijk op een boterham met appel.