Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Pel de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de bosui schoon en snijd ze in ringen.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de knoflook en de bosui heel zacht.
-
Was de peterselie en snijd het klein.
-
Neem de pan met knoflook en bosui van het vuur en maak er met de azijn, peterselie en peper een dressing van.
-
Laat de aardappelen iets afkoelen en snijd ze in blokjes.
-
Schep de dressing door de aardappelen en laat dit op een koele plaats intrekken.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in kleine roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water gaar. Laat de broccoli afkoelen.
-
Maak de radijs en kerstomaatjes schoon. Snijd de radijs in plakjes en halveer de tomaatjes.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Meng de groente door de aardappelsalade en schep dit op een grote schaal. Garneer met de gerookte zalm.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gerookte zalm:
Bewaar gerookte zalm onderin de koelkast bij 4 graden. Bewaar het in een bewaarbakje of de plastic verpakking.
Broccoli:
Bewaar broccoli in de koelkast. Het blijft ongeveer 5 dagen goed. Gebruik de rest van de broccoli in deze eieren in groentesaus.