Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Verwarm de olie en bak hierin de knoflook en bosui zacht.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Maak van de knoflook en bosui met de azijn, peterselie en peper een dressing.
-
Laat de aardappelen iets afkoelen en snijd ze in blokjes.
-
Schep de dressing door de aardappelen en laat dit op een koele plaats intrekken.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water gaar en laat afkoelen.
-
Maak de radijs en tomaten schoon. Snijd de radijs in plakjes en de tomaten in stukjes of halveer.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Meng de groente door de aardappelsalade en schep dit op een grote schaal. Garneer met de gerookte zalm.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.