Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
- Maak de rode peper schoon en snijd heel fijn.
-
Pel de knoflook en pers uit. Maak een marinade van de gember, peper, knoflook, ketjap manis, de helft van de olie en het citroensap.
-
Snijd de bieflap in smalle repen, meng met de marinade en was je handen. Laat het vlees afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.
-
Maak de bleekselderij en de peultjes schoon. Snijd de selderij in boogjes en halveer de peultjes.
-
Kook de groente in enkele minuten beetgaar en laat afkoelen.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de noedels uitlekken en afkoelen.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan goudgeel.
-
Was de komkommer en schaaf in lange repen.
-
Maak de bosuien schoon en snijd ze lange reepjes. Meng de groente met de noedels.
-
Bak het vlees in de rest van de olie gaar en lichtbruin.
- Verdeel het vlees op de salade en strooi het sesamzaad erover.
Variaties
Voor een plantaardige variant vervang het vlees door tempé. Volg bij gebruik van tempé dezelfde stappen voor het marineren en bakken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.