Bereiding
- Bak het runderpoelet in de olie lichtbruin en strooi er peper, het gemberpoeder en het komijnzaad over.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Bak de ui en de tomatenpuree met het vlees mee.
-
Voeg het water toe en breng dit aan de kook. Kook het vlees 45 minuten.
-
Was de linzen in een zeef, voeg ze toe aan het vlees en kook dit 10 minuten.
-
Maak de prei en de paprika schoon.
-
Snijd de prei in ringen en de paprika in blokjes.
-
Doe de groente met de tomatenblokjes in de soep en kook het geheel verder gaar.
-
Was de peterselie en de koriander en snijd ze klein.
-
Breng de soep op smaak met de peterselie en de koriander en serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.