Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 gaar. Kook de laatste minuut de doperwten mee.
- Maak de raapstelen schoon en snijd klein.
- Was de sla en snijd in smalle reepjes.
-
Pel de ui en snijd in halve ringen.
-
Bak in de olie de roerbakreepjes en ui goudgeel. Bak het komijnzaad kort mee.
- Breng de melk aan de kook.
- Maak van de aardappelen en doperwten met de melk een puree.
-
Roer de groente door de puree en warm het geheel goed door.
-
Schep de roerbakreepjes er op.
Extra informatie
Wil je zeker
weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria
voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.