Bereiding
- Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Houd een lepel ringetjes ui achter voor garnering.
-
Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes.
-
Fruit de lente-ui met de kerrie in de margarine zacht.
-
Voeg de blokjes aardappel, 200 ml water en het stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 10 minuten.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Breng de soep weer aan de kook en verdun hem met de melk.
-
Strooi er de achtergehouden ringetjes ui over.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.