Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Boen de citroen schoon. Rasp wat van de schil. Pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.
-
Dep de vis droog en bestrooi het met peper.
-
Verwarm 2 eetlepels margarine en bak hierin de vis bruin.
-
Voeg wat citroensap en citroenrasp toe en stoof de vis in 8-10 minuten gaar.
-
Schaaf een deel van de schil van de komkommer.
-
Halveer de komkommer in de lengte. Schraap met een lepeltje het zaad er uit.
-
Snijd de helften in smalle repen.
-
Maak de peultjes en de lente-uitjes schoon.
-
Halveer de peultjes en snijd de uitjes in ringen.
-
Fruit de ringetjes ui in de rest van de margarine zacht.
-
Voeg de peultjes en de komkommer toe met een beetje water en kook de groente in een paar minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Was de dille en knip het grof.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Maak de groente op smaak met wat geraspte citroenschil en dille.
-
Serveer de groente met de vis, parten citroen en de aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.