Bereiding
            
                - Kook de eieren in 8-10 minuten hard en laat ze afkoelen.
 - 
Schil eventueel de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Rooster het brood lichtbruin en verkruimel het of snijd klein. 
 - 
Maak de peterselie en de knoflook schoon. Hak de peterselie grof en snijd de knoflook klein.
 - 
Verwarm de margarine en bak hierin het broodkruim met de peterselie en de knoflook lichtbruin. 
 - 
Maak de spruitjes schoon en halveer ze. 
 - 
Kook de spruitjes in weinig water in 5 minuten gaar. 
 - 
Pel de eieren, hak ze fijn en meng het broodkruim erdoor.
 - 
Hak de walnoten grof.
 - 
Schep het eiermengsel en de walnoten door de spruitjes.
 - 
Breng de melk aan de kook.
 - 
Maak van de aardappelen met de melk een puree en breng op smaak met peper en nootmuskaat.
 - 
Serveer de aardappelpuree bij de spruitjes.
 
            
        
	 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.