Bereiding
- Maak de bleekselderij schoon. Snijd de helft in de lengte in vieren en snijd de repen fijn.
-
Snijd de ui heel fijn.
-
Was de koriander en snijd de blaadjes klein.
-
Was de limoen en rasp wat van de schil.
-
Meng de koriander met de fijn gesneden bleekselderij, de ui en de yoghurt. Maak dit mengsel op smaak met wat geraspte limoenschil, een paar druppels limoensap, ketoembar en peper en zet dit apart.
-
Snijd de rest van de bleekselderij in repen.
-
Was de aardappelen en snijd ze in parten of blokjes. Kook de aardappelpartjes in weinig water 5 minuten.
-
Maak het stuk pompoen of wortel schoon en snijd het in blokjes. Kook de groente 2 minuten met de aardappelen mee.
-
Giet de aardappelen en groente af. Bak dit in de helft van de margarine verder gaar en goudgeel.
-
Bestrooi het vlees met peper. Bak de medaillons in de rest van de margarine in ca. 4-6 minuten lichtbruin en rosé.
-
Geef de salsa, groente en aardappelpartjes erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar de rest van een struik bleekselderij verpakt in plastic nog maximaal 7 dagen in de koelkast. Gebruik bleekselderij in een soep, of in een zelfgemaakte tomatensaus.