Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Rasp voor de gremolata de schil van de schoon geboende citroen.
-
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
-
Meng de peterselie met de geraspte citroenschil en pers er 1 teentje knoflook bovenuit.
-
Bestrooi de lamskoteletten met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin. Bak het andere teentje knoflook in z'n geheel kort mee.
-
Kook de tuinbonen in weinig water in een paar minuten gaar.
-
Neem de koteletjes uit de pan en leg ze op voorverwarmde borden.
-
Strooi de gremolata over de lamskoteletten.
-
Giet 75 ml water in de pan en roer het aanbaksel los van de panbodem. Neem het knoflookteentje eruit.
-
Serveer de jus bij de aardappelen, de tuinbonen en het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.