Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Neem het vel van de kippenbouten.
-
Bak de kip in de hete margarine bruin.
-
Bak de ui en de knoflook even mee.
-
Voeg specerijen toe en bak ze even mee.
-
Voeg 250 ml water en het stukje bouillontablet toe en stoof de kip 30 minuten.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
-
Doe de paprika bij de kip en stoof ze in nog 15 minuten verder gaar.
-
Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Kook de doperwtjes in een bodempje water in 1 minuut net gaar.
-
Maak een dressing van de yoghurt en het sinaasappelsap.
-
Maak het witlof schoon en snijd het in dunne repen. Meng er de dressing en de doperwtjes door.
-
Geef de macaroni en de witlofsalade bij de kip.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.