Bereiding
- Rasp het stuk ui fijn.
-
Maak de koriander schoon en knip het klein.
-
Maak het gehakt aan met de ui, de helft van de koriander, de gemalen koriander, de komijn en wat peper.
-
Vorm er per persoon 2 platte schijven van. Laat ze afgedekt in de koelkast 15 minuten opstijven.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Breng het water aan de kook. Strooi de couscous in een kom en schenk het kokende water erover. Roer met een vork los en laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen.
-
Verwarm een pan en rooster hierin de gehaktkoekjes in 6 minuten gaar en bruin.
-
Maak de couscous op smaak met de rest van de koriander, wat kaneel en de olie.
-
Geef de couscous en de sperziebonen bij de gehaktkoekjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.