Bereiding
            
                - Maak de sperziebonen schoon, breek ze eenmaal en kook ze in weinig water in 10 minuten beetgaar. Laat de sperziebonen uitlekken.
 - 
Was de kruiden. 
 - 
Knip het bieslook klein en snijd 4 blaadjes basilicum klein.
 - 
Maak een dressing van de olie, de azijn, het bieslook, de kleingesneden basilicum, de tijm en wat peper.
 - 
Was de slasoorten en laat goed uitlekken.
 - 
Snijd de rode sla in repen. 
 - 
Snijd de zalm in reepjes.
 - 
Verdeel de rucola, de rode sla, de sperziebonen en de zalm over twee borden. 
 - 
Strooi de rest van de basilicumblaadjes erover. Druppel de dressing erover.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.