Bereiding
- Maak de krieltjes schoon en snijd grote een keer door.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Kook de krieltjes en de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Maak een dressing van citroensap, 1 eetlepel water, de tijm en de olie. Meng de dressing door de nog warme krielaardappeltjes en sperziebonen. Laat dit afkoelen.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd hem in ringen.
-
Verdeel de forelfilet in stukjes.
-
Meng de tomaatjes en bosui door de aardappelen en schep er voorzichtig de stukjes vis door.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.