Bereiding
- Maak de aardappelen schoon en snijd eventueel doormidden.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden.
-
Kook de krieltjes en de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Maak een dressing van wat citroensap, een scheutje water, de tijm en olie.
- Meng de dressing door de nog warme aardappelen en sperziebonen. Laat afkoelen.
-
Was de tomaten en snijd klein.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Verdeel de forelfilet in stukjes.
-
Meng de tomaten en bosui door de aardappelen en schep er voorzichtig de stukjes vis door.
Variaties
Ook lekker met (vastkokende) aardappelen en trostomaten. Snijd beiden in kleine stukjes voor het bereiden.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.