Bereiding
- Pel de ui. Snijd de helft in halve ringen en de rest in snippers.
-
Was de groente en snijd klein.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Maak een dressing van de helft van de olie, wat citroensap, een scheutje water en wat peper.
-
Was de krieltjes en kook in weinig water in 8-10 minuten gaar.
- Bak de gesnipperde ui met wat peper en tijm in de rest van de olie glazig.
-
Bak de champignons kort mee.
-
Bestrooi de tartaar met peper en was je handen. Bak in de hete margarine in 6 minuten gaar en lichtbruin.
-
Bak de uienringen mee met de tartaar.
-
Meng de krieltjes met het champignonmengsel en de verse kruiden.
- Maak van de sla, radijs, tomaten en dressing een salade.
-
Serveer de salade en tartaar bij de krieltjes.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.