Bereiding
- Was de kool en schaaf of snijd in fijne reepjes.
- Was de wortel en rasp hem grof.
-
Was de rode peper en verwijder voor een deel de zaadjes. Snijd de peper heel fijn.
-
Pers de knoflook boven een kom uit. Voeg de pindakaas, 1-2 eetlepels water, het citroensap, de rode peper en gemberpoeder toe en roer dit tot een dressing.
-
Meng de dressing door de kool en wortel. Laat de groente afgedekt op een koele plaats staan, dan wordt de kool wat zachter.
-
Bestrooi de hamlap met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine bruin. Voeg wat water toe en stoof het in 20 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de mandarijnen en verdeel ze in partjes.
-
Was de koriander of peterselie en snijd het klein.
-
Meng de mandarijn en de groene kruiden door de koolsalade. Serveer het vlees en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.