Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Schil het stukje gember en rasp het.
-
Snijd de prei in ringen.
-
Snijd de halve peper in reepjes.
-
Schil de koolraap en snijd hem in blokjes.
-
Bak de gember met de prei zacht in de olie.
-
Voeg de koolraap met de reepjes peper en wat water toe. Smoor de koolraap in ca. 10 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper. Bak het vlees in de hete margarine in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Geef het vlees en de aardappelen bij de koolraap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.