Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de koolraap in plakken. Schil de plakken koolraap en snijd ze in blokjes of reepjes.
-
Kook de groente in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kiprepen in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
-
Pers de sinaasappel uit. Verwarm het sinaasappelsap met de blokjes appel.
-
Giet de gare koolraap af en meng de koolraap met de appel.
-
Warm het geheel nog even goed door en maak op smaak met wat kaneel.
- Serveer de kip en de aardappelen erbij.
Variaties
In plaats van koolraap kun je ervoor kiezen om knolselderij of pastinaak te gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.