Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Schil de komkommer en halveer hem in de lengte.
-
Schraap met een lepeltje de pitjes eruit. Snijd de helften in smalle boogjes.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze. Houd een paar achter.
-
Was de munt en snijd de blaadjes klein.
-
Meng de tomaatjes, de munt en wat citroensap door de komkommer.
-
Snijd de visfilet in repen. Bestrooi de vis met peper en bestuif met volkorenmeel.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de visreepjes in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Neem de vis uit de pan.
-
Bak de achtergehouden stukjes tomaat even in de achtergebleven margarine. Giet er 100 ml water bij en laat de jus even pruttelen.
-
Geef de komkommersalade bij de aardappelen met jus en de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.