Bereiding
- Week de dadels 10 minuten in 5 eetlepels heet water.
-
Pureer de dadels met een staafmixer fijn.
-
Laat de dadelpuree weer heet worden en voeg de oploskoffie toe. Klop dit met een mixer of garde tot een stevig schuim.
-
Meng er al kloppend de vanillevla door.
-
Sla de koffiebonen tot gruis.
-
Was de munt.
-
Was 1 peer, snijd hem in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd iedere part in 4 plakjes.
-
Bak de plakjes peer in een grillpan tot er mooie streepjes op komen.
-
Schil de andere peer en snijd hem in blokjes.
-
Verdeel de blokjes peer over 4 glazen. Schenk de koffievla erover. Zet de partjes gegrilde peer erin.
-
Garneer de glazen met de koffiekruimels en de munt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.